Rafting Tarom | Jeep Safari - 3 dana

Rafting avantura dopunjena sa jeep safarijem je pravi izbor za sve one koji zele aktivni odmor . Nezaboravni rafting u srcu najdubljeg evropskog kanjona uz jeep safari kroz prelepe predele ce vam pruziti mogucnost da osetite čari prave iskonske prirode i sve njene strane .

 • 3 dana - 2 nocenja - 5 obroka - rafting i jeep safari
 • sertifikovanu profesionalnu rafting opremu i iskusne, ljubazne i licencirane rafting vodiče
 • organizovan prevoz terenskim vozilima na izlete u okviru aranzmana
 • smeštaj vaših vozila na obezbeđenom parking u okviru resorta
 • Besplatan WI-FI
 • koriscenje 2 otvorena bazena
 • sve takse
 • dodatne aktivnosti ili izlete koji nisu deo aranžmana
 • sve dodatne troškove koji nisu deo aranžmana

Rezerviši aranžman

Detaljan opis

 1. Dan :  Dolazak i prijavljivanje u Trio Lux Resort na lokaciji Dučela-Čelikovo Polje. Ulazak u bungalove je od 15.00 h . U večernjim satima, služimo večeru koja podrazumeva organsku hranu i lokalne specijalitete. Ostatak večeri rezervisan je za dobar provod uz žurku dobrodošlice.
 2. Dan : Doručak i priprema za rafting. Svaki učesnik dobija odgovarajuću rafting opremu koja uključuje neoprensko odelo, neoprenske čizme, spasilački prsluk, kacigu , veslo i anorak (nepromočiva jakna u slučaju kiše). Nakon kratkog upoznavanja sa celim tokom izleta i uputstvima o načinu ponašanja na čamcu pri spustu niz brze vode krećemo ka početnoj rafting destinaciji. Spust se odvija kroz najuzbudljiviji dio reke Tare, sa predivnim pejzažom i kroz najdublji Evropski kanjon. Uzbudljivi bukovi , koji će vam podići nivo adrenalina i ostaviti vas bez daha sa širokim osmehom na licu su samo deo doživljaja koji će vam pružiti ovaj uzbudljivi 4-satni izlet. Pauze pravimo uz dogovor sa učesnicima i na predlog naših iskusnih rafting vodiča, koji su na ovim vodama odrasli, a uz to i licencirani od Svetske Rafting Federacije ( IRF) . Pauze možete iskoristiti za fotografisanje, skakanje sa stena, plivanje u reci i posetu najhladnijoj pritoci reke Tare, rečici Šipčanici i kupanje ispod ledenog vodopada. Rafting završavamo u samom podnožju našeg resorta . Obzirom na nasu poziciju  rafting spust sa Trio Lux Resort timom traje najduže, čak 4 do 5 sati u zavisnosti od vodostaja na reci i dužina pauza pri samom spustu, obzirom da je naš glavni cilj zadovoljstvo posetioca. Nakon dolaska i razduženja opreme očekuje vas ručak i poslepodnevni odmor koji možete iskoristiti relaksiranjem uz bazene, šetnjom po okolnim predelima i uz reku Drinu ili opuštanjem u bungalovima Sledi večera, kao i uvek dobar provod koji organizujemo u večernjim satima.
 3. Dan : Dorucak i polazak na jeep safari. Jeep safari podrazumeva voznju terenskim vozilima kroz prelepe predele sa setnjama kroz prirodu. Organizujemo nekoliko opcija jeep safarija kao sto je obilazak prasume Perucice i vidikovca Prijevor koji se nalazi u samom podnozju Maglica ali i druge destinacije u zavisnosti od vasih zelja . Po povratku u resort ocekuje vas rucak nakon cega se naše druženje završava za ovaj put, osim ako ne poželite da ga produžiti

NAPOMENE:

 • Ponuđeni aranžman je podložan izmenama u skladu sa Vašim potrebama i zahtevima i može se produžiti ili kombinovati sa drugim aranžmanima iz naše ponude

• Plaćanje se vrši u KM ili EUR

 

VIKENDOM – Aranžman uključuje: 3 dana – 2 nocenje – 6 obroka – rafting i jeep safari
br.osoba (prikazane cene su po osobi)
Tip smeštaja23456
Hobit€ 210    
Standard€ 220€ 210€ 200  
Velika  € 220€ 210€ 200
U cenu nije uracunat PDV od 17%
RADNIM DANIMA – Aranžman uključuje: 3 dana – 2 nocenje – 6 obroka – rafting i jeep safari
br.osoba (prikazane cene su po osobi)
Tip smeštaja23456
Hobit€ 190    
Standard€ 200€ 190€ 180  
Velika  € 200€ 190€ 180
U cenu nije uracunat PDV od 17%