Dva raftinga Tarom - 3 dana

Trodnevna rafting avantura koja ukljucuje cak 2 raftinga za sve one kojima adrenalina i zabave nikada dosta . Očekuje vas nezaboravni rafting u srcu najdubljeg evropskog kanjona uz vrhunsku atmosferu i društvo naših sjajnih vodiča. U samom resortu se mozete odmarati uz 2 otvorena bazena ili pescanu plazu na Drini.

 • 3 dana - 2 nocenja - 6 obroka i 2 raftinga
 • sertifikovanu profesionalnu rafting opremu i iskusne, ljubazne i licencirane rafting vodiče
 • organizovani prevoz terenskim vozilima do pocetne tacke raftinga
 • smeštaj vaših vozila na obezbeđenom parking u okviru resorta
 • Besplatan WI-FI
 • koriscenje 2 otvorena bazena
 • sve takse
 • dodatne aktivnosti ili izlete koji nisu deo aranžmana
 • sve dodatne troškove koji nisu deo aranžmana

Rezerviši aranžman

Detaljan opis

 1. Dan : Dolazak i prijavljivanje u Trio Lux Resort na lokaciji Dučela-Čelikovo Polje. Ulazak u bungalove je od 15.00 h . U večernjim satima, služimo večeru koja podrazumeva organsku hranu i lokalne specijalitete. Ostatak večeri rezervisan je za dobar provod uz žurku dobrodošlice.
 2. Dan : Doručak i priprema za rafting. Svaki učesnik dobija odgovarajuću rafting opremu koja uključuje neoprensko odelo, neoprenske čizme, spasilački prsluk, kacigu , veslo i anorak (nepromočiva jakna u slučaju kiše). Nakon kratkog upoznavanja sa celim tokom izleta i uputstvima o načinu ponašanja na čamcu pri spustu niz brze vode krećemo ka početnoj rafting destinaciji. Spust se odvija kroz najuzbudljiviji dio reke Tare, sa predivnim pejzažom i kroz najdublji Evropski kanjon. Uzbudljivi bukovi , koji će vam podići nivo adrenalina i ostaviti vas bez daha sa širokim osmehom na licu su samo deo doživljaja koji će vam pružiti ovaj uzbudljivi 4-satni izlet. Pauze pravimo uz dogovor sa učesnicima i na predlog naših iskusnih rafting vodiča, koji su na ovim vodama odrasli, a uz to i licencirani od Svetske Rafting Federacije ( IRF) . Pauze možete iskoristiti za fotografisanje, skakanje sa stena, plivanje u reci i posetu najhladnijoj pritoci reke Tare, rečici Šipčanici i kupanje ispod ledenog vodopada. Rafting završavamo u samom podnožju našeg resorta . Obzirom na nasu poziciju , rafting spust sa Trio Lux Resort timom traje najduže, čak 4 do 5 sati u zavisnosti od vodostaja na reci i dužina pauza pri samom spustu, obzirom da je naš glavni cilj zadovoljstvo posetioca. Nakon dolaska i razduženja opreme očekuje vas ručak . Poslepodnevni odmor mozete provesti odmarajuci uz otvorene bazene ili  aktivno igrajuci odbojku, fudbal , stoni tenis .
 3. Dan : Dorucak i pripreme za ponovljeni rafting istom trasom . Nakon raftinga vas ocekuje rucak kojim se naše druženje završava za ovaj put, osim ako ne poželite da ga produžite.

NAPOMENE: 

Ponuđeni aranžman je podložan izmenama u skladu sa Vašim potrebama i zahtevima i može se produžiti ili kombinovati sa drugim aranžmanima iz naše ponude

• Plaćanje se vrši u KM ili EUR

VIKENDOM – Aranžman uključuje: 3 dana – 2 noćenje – 6 obroka, 2 raftinga 
br.osoba (prikazane cene su po osobi)
Tip smeštaja23456
Hobit€ 210    
Standard€ 220€ 210€ 200  
Velika  € 220€ 210€ 200
U cenu nije uracunat PDV od 17%
RADNIM DANIMA – Aranžman uključuje: 3 dana – 2 noćenje – 6 obroka, 2 raftinga
br.osoba (prikazane cene su po osobi)
Tip smeštaja23456
Hobit€ 190    
Standard€ 200€ 190€ 180  
Velika  € 200€ 190€ 180
U cenu nije uracunat PDV od 17%