Trnovačko jezero

Trnovačko jezero je gorsko jezero u Crnoj Gori. Nalazi se na 1.517 metara nadmorske visine. Jezero je najverovatnije ledenjačkog porekla. Tokom zime jezero je često smrznuto, uz obilan sneg koji se zna zadržati i do leta. 

Da li ste znali da je Trnovačko jezero poznato po tome što ima oblik srca? Upravo tako, jezero simbolizuje ljubav. 

Idealna destinacija za ljubitelje hiking-a, jer da bi se došlo do njega je potrebno proći kroz različite predele čak i više sati napornog hoda. Ali sve to dobija na značaju kada se ugleda nestvarni pogled koji simbolizuje ljubav. Cela dolina oko jezera je toliko nestvarna kao da ste u nekoj bajci.

Jezero je u potpunosti okruženo planinskim masivima, čiji vrhovi prelaze 2.000 m. Planine koje okružuju Trnovačko jezero su: Maglić, Bioč, Volujak, Vlasulja, Trnovački Durmitor.

  • NALAZI SE NA 1.517 metara nadmorske visine
  • PRIRODNO U OBLIKU SRCA
  • JEZERO JE LEDENJAČKOG POREKLA

U neposrednoj blizini, podno Maglića se nalazi prašuma Perućica (BiH) s endemičnim vrstama biljnog i životinjskog sveta. Takođe, u blizini je i Nacionalni park Sutjeska, u BiH.

Trnovačko jezero je često tačka planinara za dalje ciljeve, između ostalog, na Maglić (2.386m).

Pogledajte nestvarne slike koje su načinjene od strane ljubitelja hikinga koji su preko Trio Lux organizacije otišli put Trnovačkog jezera. 

Iskoristite priliku i na vreme rezervišite svoju avanturu koju ćete pamtiti do kraja života.

Trio Lux Resort

U sastavu Trio Lux Resort-a, koji je smešten samo nekoliko kilometara od ušća Tare u Drinu, nalazi se prostor namenjen održavanju seminara, skupova, konferencija svih vrsta i edukacija gde je obezbeđen Wi-Fi i video bim za prezentacije.

Kapacitet konferencijskog prostora: 60 osoba
Priuštite sebi i svojim zaposlenima nešto posebno, nešto čega će se sećati. 

Neka vaš tim bude još jači i složniji!

Izaberite aktivnost za vaš tim

Avanturizam
Izaberite neku od naših aktivnosti u prirodi kao što je rafting Tarom kao najbolji primer timskog rada, kanjoning kroz kanjon reke Hrčavke, Hiking ili pešačka tura do Trnovačkog jezera, obilazak prašume Perućica …

Igre
Trio Lux Resort raspolaže sa 2 hektara zelene travnate površine, koja omogućava organizaciju mnoštva sportskih igara i nadmetanja. Na raspolaganju su teren za odbojku, stoni tenis, stoni fudbal , pikado …

Aktivnosti na bazenu
Našim klijentima nudimo odmor uz 2 otvorena bazena koji se nalaze u centralnom delu Resorta za razne vidove odmora i zabave

Večernje žurke i druženje
U večernjim satima organizujemo zabavu i opušteno druženje u restoranu uz bazen ili uz otvoreno ognjište

Izaberite avanturu, ostalo prepustite nama! Vama na usluzi 7/24